Γίνετε μέλος στη σελίδα μας για να μαθαίνετε όλα τα τουρνουά που διοργανώνουμε!

Η Sipitanos Tennis Academy προκηρύσσει  το 2nd Doubles Tennis Tournament, στις εγκαταστάσεις της, Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, 57001, Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο 5* Ξενοδοχείο Nikopolis.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις.

  • Η Πρώτη φάσησε σύστημα ομίλων . Οι δύο πρώτοι (με τις περισσότερες νίκες θα προκρίνονται στη Δεύτερη φάση.
  • Η Δεύτερη Φάση με σύστημα knock out.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Διπλά Ανδρών
  • Διπλά Γυναικών
  • ΔιπλάΜικτά

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  8,00 ευρώ ο κάθε αγώνας το άτομο. Τα ημιτελικά και τα τελικά θα είναι δωρεάν και μόνο σε αυτή τη φάση θα δοθούν μπάλες.

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ομίλων θα γίνουν τη Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου  στις 22.30  στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis και θα αρχίσουν να ενημερώνονται όλοι για το Πρόγραμμα των αγώνων

ΜΠΑΛΕΣ θα  δοθούν μόνο στη φάση των ημιτελικών και τελικών.

ΕΠΑΘΛΑ θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας.

ΔΩΡΑ Πλούσια δώρα θα κληρωθούν στις απονομές του τουρνουά.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.  Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε έγκαιρα να το λάβει υπόψη της η γραμματεία.  Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται από την επιτροπή των αγώνων. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, λίγες ώρες μετά τη κλήρωση των αγώνων. Αν περάσουν 12ώρες μετά τη δημοσίευση των ταμπλό, η ένσταση απορρίπτεται.

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ με σύστημα NO-AD. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1· σετ, θα παίζεται match ie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων.  Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.   Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα κερδίζει τον αγώνα. Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, ισχύει η διάταξη του alternate. Θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.  Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.  Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν στο site της Sipitanos Tennis Academy www.sipitanos.com

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi